
Matsedel - Vecka 14
Måndag
Lunch: Rödbetsbiff, eller panerad fisk,
med kall senap- och dillsås serveras med kokt potatis
Middag: Ärtkebabpytt med potatis, paprika och majs,
serveras med vitlökssås
Tisdag
Lunch: Apelsinmarinerade bönbitar med solrossås,
serveras med nudlar och friterad blomkål
Middag: Korv med bröd, frukt
Onsdag
Lunch: Hirsbiffar med tzatziki serveras med rostade rotfrukter /
Lasagne med nötfärs
Middag: Potatisbullar, eller blodpudding, med keso och lingon
Torsdag
Lunch: Broccolisoppa / Pannkaka med rabarbersylt och vispad grädde / Kökets extrarätt
Middag: Anammaburgare, eller vildsvinslimpa,
med gräddsås och rostad potatis
Fredag
Lunch: Klimatsmart dag
Hade du nytta av innehållet på denna sida?
Skicka gärna förslag till oss på hur sidan kan förbättras
Tack för din återkoppling!
Senast uppdaterad: den 21 december 2022