Logo Fellingsbro folkhögskola

Internat

I internatshusen finns gemensamt kök och vardagsrum. Internatet vid Fellingsbro folkhögskola. Skor vid entré till internatslägenhet vid Fellingsbro folkhögskola.

Skolan har 63 möblerade internatsrum i Fellingsbro. Rummen är ungefär 20 m2 stora och har egen dusch och toalett, samt bredbandsuppkoppling. Rummen är utrustade med säng inklusive madrass, täcke och kudde, sängbord, sänglampa, skrivbord, skrivbordsstol, skrivbordslampa, fåtölj, bokhylla, garderob och gardiner.

I anslutning till rummen finns också tillgång till pentry och dagrum, i närliggande hus finns tvättstuga.

Inackorderingskostnaden för ett rum är 4 300 kronor/månad och då ingår följande:

  • Hyra av rummet
  • Sänglinne samt handdukar (byte var 3:e vecka)
  • Frukost, förmiddagskaffe, lunch och middag mån-fre (ej middag på fredagar)

Fellingsbro folkhögskola har nolltolerans gällande droger på skolan och i samband med skolans aktiviteter. Det innebär också att man varken använder eller förvarar droger på skolans internat. Läs mera i Handlingsplan gällande alkohol och droger (PDF, 236 kb).

Du är olycksfallsförsäkrad under tiden du är inskriven som elev på skolan. Försäkringen gäller skoltid, fritid och ferier. Vi vill dock göra dig uppmärksam på att skolan inte har någon försäkring som täcker elevernas privata ägodelar. Om du har värdefulla saker på ditt rum på internatet rekommenderar vi att du har en hemförsäkring som täcker detta.

 

 

Frågor rörande internatet i Fellingsbro?

Kontakta internatsansvarig Patrik Bergman

Telefon: 0581-891 02

Mobil: 076-695 05 60